Houten Creaties

Toebehoren

Over Accesso

Polar Grill - De kroon op het barbecue seizoen

Polar Grill Barbecue

Barbecueën is een natuurlijk onderdeel van de Finse zomer, net als de sauna of roeiboot op een meer. Het is gezellig om samen met vrienden rond de grill bij elkaar te komen om te koken en te genieten van lekker eten bij het vuur.

Download hier de brochure (pdf)

De grill is geschikt voor het bakken van sappige steaks, heerlijke groenten en andere gerechten, niet te vergeten de traditioneel gegrilde worstjes. Voedsel bereidt met behulp van de juiste apparatuur zal zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden stellen.

De Polar grill kan worden verwarmd met hout of kolen. De grill is duurzaam en makkelijk te onderhouden en brengt luxe in het dagelijks leven. Naast het verwarmen, roosteren en bakken van voedsel kunt u met de Polar grill ook koken, grillen en vlees of vis roken. Met de Polar grill is het gemakkelijk om voor ieder wat wils wat lekkers te bereiden.

Polar Metalli is de grootste fabrikant van Finland van hoge kwaliteit grillen en is al bekend in vele Europese landen. De Polar grillen zijn vervaardigd van elektrolytisch verzinkt staal en zijn met hittebestendige verf behandeld waardoor ze een extreem lange levensduur hebben.

Polar grillen zijn eenvoudig te monteren en naar keuze verkrijgbaar met of zonder schouw inclusief regenkap. De Polar Grill met schouw en regenkap kunt u uitbreiden met schoorsteenpijp en dakdoorvoer, waardoor de grill ook uiterst geschikt is voor onder uw veranda of prieel

Brandhout 50 €/m³